KotiKasvit3 yleisintä ja törkeintä virhettä keittiössä: ne paljastavat kokemattoman kokin lennokkaasti

3 yleisintä ja törkeintä virhettä keittiössä: ne paljastavat kokemattoman kokin lennokkaasti

Yhä useammat ihmiset suosivat nykyään kotiruokaa kahvilaruoan ja pikaruoan sijaan.

Kuten BelNovostin verkkopainoksen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova kertoo, ilmiöön on useita syitä: se on maukasta, taloudellista ja lisäksi voi olla varma käytettyjen tuotteiden laadusta.

Mutta kokeneetkaan kokit eivät ole immuuneja virheille keittiössä, joten suosittelemme tutustumaan yleisimpiin virheisiin, joita keittiössä tehdään.

Ei seulota jauhoja

Jauhoja ei pidä seuloa ainoastaan roskien poistamiseksi – jopa hyvälaatuinen tuote, jossa ei ole kaikenlaisia epäpuhtauksia, on läpäistävä seulan läpi, jos haluat kuohkean taikinan.

Seulontaprosessi hapettaa jauhot ja poistaa kokkareet, mikä tarkoittaa, että saat pehmeää ja ilmavaa leivonnaista, joka kirjaimellisesti sulaa suussa.

Sekoita ruokaa jatkuvasti kypsennyksen aikana

Jotkin ruoat vaativat jatkuvaa sekoittamista, ja se on mainittava reseptissä.

Jos näin ei ole, älä kiirehdi tarttumaan lastaan – ruoasta ei tule toivotunlaista, jos käännät aineksia puolelta toiselle minuutin välein.

Todennäköisesti se ei yksinkertaisesti kypsenny läpi, eikä sen ulkonäkö ole läheskään ihanteellinen.

Kypsennä sitä korkealla lämmöllä, jotta se valmistuu nopeammin

Elintarvikkeita on kypsennettävä tietty aika.Jos lisäät jatkuvasti lämpöä prosessin nopeuttamisen toivossa, siitä voi olla ikäviä seurauksia: ruokalaji joko palaa tai jää sisältä raa’aksi, vaikka se näyttääkin ulkopuolelta ruskistuneelta.

Välttääksesi tämän, noudata tarkkaan kypsennysohjeita ja pidä kypsennysprosessi hallinnassa.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit