Kylmä keitto on välttämätön ruokalaji helteellä.Se on ihanan virkistävää, kyllästyttää, auttaa tasoittamaan nestehukkaa ja on myös helppo valmistaa.
Kuusi Neuvostoliitossa suosittua kylmää kesäkeittoa kuvaa Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla.
Mitä keittoa tehdä kesällä
Ensinnäkin okroshka.Täytämme kvassin kasviöljyllä, sinapilla, suolalla ja sokerilla, lähetämme sinne pilkottuja tuotteita (keitettyjä perunoita, kurkkuja, kananmunia, sipulia, nauriita, lihaa, sieniä), kaadamme lautasille.
Kolmanneksi punajuuri.Kuten nimestä käy ilmi, tärkein ainesosa on punajuuri.
Se voidaan yhdistää kvassin kanssa.Se suositellaan tarjoiltavaksi keitettyjen munien ja smetanan kanssa.
Kolmanneksi botvigna.Tähän ruokalajiin voidaan käyttää punajuuren lisäksi myös omenajuurta, pinaattia, lanttua ja nokkosvihannesta.
Lisäksi kesällä voi valmistaa kylmää borssia, vihreitä kilkkeitä (kaurapuuroa) ja haukea (kylmäkorvaa).
Aiemmin asiantuntija kertoi, miten keitetään herkkiä kesäkurpitsakoldunkeja kanan jauhelihan kanssa.