KotiRuokaHellävarainen, maukas ja uskomattoman pörröinen: kuinka valmistat täydellisen munakkaan - tässä on...

Hellävarainen, maukas ja uskomattoman pörröinen: kuinka valmistat täydellisen munakkaan – tässä on mitä sinun tulee lisätä proteiiniin heti

Haluaisitko tehdä erittäin pörröisen munakkaan? Älä sitten vatkaa valkuaisia ​​ja keltuaisia ​​keskenään!.

Erottele ensin munan keltainen osa kirkkaasta osasta..

Juuri ennen vatkaamista sinun on lisättävä yksi yksinkertainen ainesosa munanvalkuaisiin.

Ja sitten munan valkoinen komponentti saa ihanteellisen koostumuksen myöhemmän ’käsittelyn’ seurauksena.

Belnovosti-verkostojulkaisun kulinaarisen alan asiantuntija, kokki ja neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova jakoi täydellisen munakkaan valmistuksen salaisuudet.

Kuinka keittää munakas oikein

Kuten edellä mainittiin, sinun on ensin erotettava keltuaiset valkuaisista.

Säiliö keltuaisilla tulee jättää sivuun toistaiseksi.Ensin sinun on ’työskenneltävä’ proteiinien kanssa.

Ensinnäkin tämä massa on suolattava.Varhainen suolan lisääminen takaa proteiinimolekyylien lisääntyneen aktiivisuuden.Tämän seurauksena proteiini lyö täydellisesti (jopa käsin): saat uskomattoman ilmavan massan.

Sinun on sekoitettava huolellisesti aiemmin erotetut keltuaiset tähän pohjaan.

Tuloksena oleva massa tulee laittaa kuumaan paistinpannuun, joka on voideltu etukäteen kasviöljyllä (voit myös heittää pari kuutiota voita).

Paista munakasta molemmin puolin kypsäksi.Tuloksena on herkullinen, herkkä ja erittäin pörröinen ruokalaji.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit