Pidätkö juustokakkuja aamiaiseksi? Sitten tämä artikkeli on sinua varten..
Kerromme sinulle yksinkertaisen reseptin herkullisiin, pehmeisiin ja ruusuisiin juustokakkuihin.
Kuinka tehdä herkullisia juustokakkuja
Tarvitset: puoli kiloa raejuustoa (5%), yhden kananmunan, kahdesta kolmeen ruokalusikallista jauhoja tai mannasuurimoja, 1-2 rkl.l.sokeria ja ripaus suolaa.
Voit lisätä hieman vaniljasokeria.Sekoita ainekset tasaiseksi.
Jos käytät mannasuurimoa, taikinan tulee seistä 10-15 minuuttia, jotta se ehtii turvota.
Tee juustokakkuja, pyöritä jauhoissa, paista keskilämmöllä molemmin puolin kullanruskeiksi.
Pannua ei tarvitse peittää kannella.Nämä juustokakut ovat hyviä sekä lämpimänä että kylmänä.