KotiRuokaJälkiruokakirsikkahillo-hyytelö: syömätön valmistus - kuinka valmistaa askel askeleelta

Jälkiruokakirsikkahillo-hyytelö: syömätön valmistus – kuinka valmistaa askel askeleelta

Monet kotiäidit eivät malta odottaa kirsikoiden kypsymistä, jotta he voivat hankkia tästä marjasta valmistettuja herkullisia valmisteita..

Halmahyytelö, jonka reseptin jakoi kokki Julia Arkhipova, verkkojulkaisun BelNovostin asiantuntija, ei osoittautunut räikeäksi.Siinä näkyy selvästi marjojen maku ja aterian jälkeen jää miellyttävä jälkimaku..

Lisäksi ruoanlaittoprosessi ei ole ollenkaan hankala.Sinun tulee aloittaa valmistamalla tarvittavat ainekset.Tarvitset tietysti kirsikoita.Muita hyödyllisiä tuotteita kilogrammaa marjaa kohden ovat:

  • 700 g sokeria.
  • 100 ml keitettyä vettä.
  • 25 g gelatiinia.
  • Lajittele ja huuhtele kirsikat, poista sitten kivet ja laita syvään kulhoon.Marjat tulee peittää sokerilla ja jättää 5-8 tunniksi.

    Sekoita tämän jälkeen kirsikoita varovasti tai ravista vain kulhoa, jos marjoja ei ole paljon.

    Liuota gelatiini kylmään keitettyyn veteen.Aseta astia kirsikoiden kanssa tuleen ja kiehauta.Alenna lämpöä ja hauduta noin 10 minuuttia, kuorimalla säännöllisesti pinnalle muodostuva vaahto.

    Lisää keittämisen lopussa veteen laimennettu gelatiini ja sekoita.

    Laita valmis hillohyytelö puhtaisiin, steriloituihin purkkeihin ja sulje kierrekorkilla (voit rullata ne).Käännä purkit ympäri, kääri ne ja anna jäähtyä täysin.Tämä valmiste tulee säilyttää jääkaapissa tai kellarissa.

    Aiemmin kerroimme, mitä muniin kannattaa lisätä, jotta saat muhkean munakkaan.

    Sanni
    Sanni
    Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

    Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

    Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

    Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

    Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

    Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

    Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

    Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

    Viimeaikaiset kommentit