Ehdottomasti mistä tahansa kalasta voi tehdä mehukkaan, jopa kummeliturskasta, koljusta ja putassista, jos soveltaa yhtä yksinkertaista kikkaa.
Mehukkaan kalan valmistuksen salaisuuden kertoo Julia Arkhipova, ruoanlaiton asiantuntija, kokki, leipuri Belnovostin verkkopainoksen neljännen luokan kokki, leipuri.
Miten kokata mehukasta kalaa
Kalan esiliotus suolaa ja sokeria sisältävässä vedessä auttaa tekemään siitä mehukkaan.
Molempia ainesosia tarvitaan ruokalusikallinen litraa vettä kohti.Veden lämpötilan tulisi olla 40-45 astetta.
Tämä on välttämätöntä, jotta suola ja sokeri liukenevat hyvin.Liota kalafileitä liuoksessa tunnin ajan.
Tämän ajan kuluttua ota kala pois, kuivaa se talouspaperilla ja aloita kypsennys.
Aikaisemmin asiantuntija kertoi, mitä anteeksiantamattomia virheitä kotiäidit tekevät pilafin valmistuksessa.