KotiRuokaKuinka keittää tattari oikein: aiemmin käyttämäsi menetelmä ei sovellu

Kuinka keittää tattari oikein: aiemmin käyttämäsi menetelmä ei sovellu

Monille kotiäidille tattari on huomaamaton tuote, minkä vuoksi harvat heistä ymmärtävät tattari asianmukaisen valmistuksen tärkeyden..

Tämän prosessin seurauksena tehdyt virheet voivat kuitenkin vähentää merkittävästi viljan hyödyllisiä ominaisuuksia ja huonontaa sen makua..

BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntija, kokki Julia Arkhipova, tarjoaa oppia keittämään tattari oikein.

Ensinnäkin korkealaatuisten jyvien valitseminen on erittäin tärkeää.

Ostaessasi sinun tulee kiinnittää huomiota viljan puhtauteen, eltaantuneiden jyvien, kuorien ja pölyn puuttumiseen.

Toiseksi, ennen tattarin keittämistä on suositeltavaa liottaa se puhtaassa vedessä ja antaa hautua 20-30 minuuttia.

Tämän yksinkertaisen käsittelyn ansiosta voit vähentää fytiinihapon määrää viljassa.Puhumme antiravinteesta, joka voi häiritä vitamiinien ja kivennäisaineiden täydellistä imeytymistä kehossa.

Uskotaan, että paras tapa valmistaa tattari on liottaa sitä yön yli huoneenlämpöisessä vedessä.Tämän menetelmän avulla voit säilyttää enemmän ravintoaineita ja vähentää tuotteen glykeemistä indeksiä.

Jos pidät perinteisestä kypsennysmenetelmästä, sinun tulee kiehauttaa tattari miedolla lämmöllä pienessä määrässä nestettä.

On tärkeää, että muroja ei kypsennetä liikaa, vaan se jätetään hieman alikypsytetyksi, jotta ruuan parhaat hyödylliset ominaisuudet ja maku säilyvät.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit