Pasta tulee aina apuun silloin, kun ei ole voimaa, aikaa eikä halua keittää jotain hienostuneempaa ja monimutkaisempaa..
Tämän tuotteen banaalisuudesta huolimatta siitä voidaan aina tehdä maukasta ja laadukasta..
Keittiömestari Yulia Arkhipova, lehdessämme ruoanlaitto-alan asiantuntija, puhuu pastan maukkaamisesta.
Mitä salaisuuksia kannattaa huomioida?
Tuotevalikoima
Jotta lisukkeen laatu olisi varma, kannattaa valita vähintään keskihintaluokan pasta.Tämä tuote on aina helppo valmistaa.
lusikallinen voita
Tämä ei ainoastaan estä pastaa tarttumasta toisiinsa, vaan tekee lisukkeesta myös miellyttävämmän maun.On parasta lisätä hyvää oliiviöljyä, kuten italialaiset kokit tekevät.
Merisuolaa
Älä pelkää suolaa pastaa liikaa: sinun on lisättävä noin lusikallinen merisuolaa.Tässä tapauksessa tuotteet saavat makua.Jos olet varovainen suolan kanssa, lisukkeesta tulee mieto.
Merisuolaa ruoanlaittoon ja terveyteen pidetään parhaana vaihtoehtona.