KotiRuokaKuinka saada kirkkaan keltainen keltuainen keitetyistä munista: 4 kulinaarista temppua auttavat sinua...

Kuinka saada kirkkaan keltainen keltuainen keitetyistä munista: 4 kulinaarista temppua auttavat sinua tässä

Munien keittäminen vain ensi silmäyksellä näyttää alkeelliselta tehtävältä.Jopa sellaisella näennäisesti alkeellisella prosessilla on omat hienovaraisuutensa..

Jos haluat muuttaa ”kanakaviaarista” todellisen kulinaarisen mestariteoksen, kuuntele BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntijan, kokki Julia Arkhipovan neuvoja.

Valitse laadukkaat munat

Maultaan ja ulkonäöltään ihanteelliset munat ovat kotikanojen munivat.Jos maataloustuotteita ei ole mahdollista ostaa, valitse korkeimman luokan munat, joissa on merkintä ’CO’.

Valmistele munat keittämistä varten

Kokeneet kotiäidit laittavat munat ensin kattilaan ja täyttävät sitten astian kylmällä vedellä.Varmista, että pannussa on tarpeeksi nestettä – tämä on välttämätöntä tuotteen tasaisen kypsennyksen kannalta.

Hallitse kypsennysprosessia

Kokeneet kokit neuvovat: kun vesi kiehuu, ei ole välttämätöntä noudattaa tiukasti suositeltua 10 minuutin kypsennysaikaa, kuten monissa lähteissä on ilmoitettu.On parempi vähentää lämpöä hieman tai ottaa kattila pois liedeltä heti kiehumisen jälkeen.

Peitä munat kannella ja jätä ne kuumaan veteen vielä 10 minuutiksi.Tämä vaihe auttaa saavuttamaan keltuaisen halutun kypsyyden.

Jäähdytä munat kunnolla

Jäähdytä keitetyt munat laittamalla ne kylmään veteen kypsennysprosessin pysäyttämiseksi ja jäähtymisen nopeuttamiseksi.Jos teit kaiken oikein, munat on helppo kuoria, ja kun leikkaat, näet kirkkaan ja herkän keltuaisen, joka muistuttaa herkkää kermaa.

Aiemmin kerroimme kuinka keittää banaanipiirakkaa paistinpannussa.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit