Raejuusto on yksi terveellisimmistä ruoista, joten sitä täytyy syödä useammin..
Sen perusteella valmistetaan paljon ruokia – nyytit, juustokakut, raejuustovuoat..
Mutta tuotteella voi valmistaa myös herkullisen levitteen voileipää varten, sanoo kokki Yulia Arkhipova, lehdemme kulinaarinen asiantuntija.
Kuinka tehdä herkullisia ja terveellisiä voileipiä
Luettelo ainesosista
– pakkaus raejuustoa (200 grammaa);
– puolikas paprika;
– ripaus chilijauhetta;
– pari oksaa tilliä, persiljaa, basilikaa;
– valkosipulinkynsi ja suola.
Keittoprosessi
Jos kosteutta on liikaa, sen on annettava valua, jotta levite ei ole vetistä.Pippuri tulee hienontaa veitsellä, samoin kuin valkosipuli ja yrtit.
Lähetämme määritetyt komponentit tehosekoittimeen.
Lisää suola ja chilijauhe.Halutessasi voit lisätä muita mausteita, mutta vihreiden ansiosta levite on jo aromaattinen.
Sen jälkeen voit turvallisesti aloittaa itse voileipien valmistuksen.