KotiRuokaKuinka tehdä ranskalaistyylisiä leikkeleitä: se on herkullista

Kuinka tehdä ranskalaistyylisiä leikkeleitä: se on herkullista

Luultavasti jokainen herkkusuu tuntee ruokalajin nimeltä ’ranskalaistyylinen liha’.

Kaikki ruoan ystävät eivät ole tietoisia vastaavanlaisen ruokalajin nimeltä ’ranskalaiset leikkeleet’ olemassaolosta.

Oletko kyllästynyt tavallisiin leikkeleisiin? Tee sitten toisenlaisia leikkeleitä!

Tulet varmasti olemaan tyytyväinen! Onhan ruokalaji uskomattoman mehukas ja kirkkaan makuinen.

Tämän ruokahalua herättävän näköisen ja erittäin maukkaan ruokalajin reseptin jakoi neljännen luokan kokki ja leipuri, kokkiasiantuntija Julia Arkhipova Belnovosti-verkkopainoksessa.

Ranskalaistyylisten leikkeleiden resepti

Ensin on valmistettava kaikki tulevan jauhelihan osat.

Ota kolme leipäviipaletta ja leikkaa ne.Laita näin saadut kuutiot syvään astiaan ja kaada joukkoon kefiiri.

Sillä aikaa kun leipomotuote imee itseensä hapatettua maitotuotetta, hienonna karkeasti yksi sipuli ja lähetä saatu massa lämmitettyyn paistinpannuun, johon on kaadettu pieni määrä kasviöljyä.

Sipulin lämpökäsittelyä on jatkettava, kunnes vihannesten pinnalle ilmestyy kultainen väri.

Seuraavaksi kannattaa leikata 700 grammaa kanafileetä ja läpäistä näin saadut palat lihamyllyn läpi.Samalla tavalla pitäisi pilkkoa aiemmin liotettu kapula ja paistetut sipulit sekä yksi valkosipulinkynsi.

Tuloksena syntyneeseen yhdistelmään on lisättävä yksi raaka muna.Massa on suolattava, pippuroitava, sekoitettava huolellisesti ja vatkattava.Täyte on valmis.

Seuraavaksi toinen sipuli viipaloidaan.Tuloksena syntyvien renkaiden päälle voi kaataa kiehuvaa vettä, jotta vihanneksesta poistuu katkeruus.

Lisäksi sinun on viipaloitava tomaatit (2 kappaletta) ja suolakurkut (3 kappaletta) ohuiksi paloiksi ja raastettava 100 grammaa juustoa.

Tämän jälkeen sinun on muodostettava jauhelihasta pyöreitä leikkeleitä suoraan leivinpellille.Tätä varten on käytettävä keitinrengasta.

Leikkeleiden tulee olla noin 1 senttimetrin paksuisia.Laita jokaisen päälle hieman sipulia ja 2-3 kurkku- ja tomaattilautasen palaa.Ripottele kaikki ’rakennelmat’ juustoraasteella.

Lähetä metallilevy tulevien kulinaaristen tuotteiden kanssa uuniin kolmannekseksi tunniksi.Ruoan kypsentäminen on suoritettava 180 asteen lämpötilassa.

Aiemmin herkkusuille selitettiin, miksi leikkeleet maistuvat aina paremmilta ravintolassa.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit