KotiRuokaKuinka valmistaa hyytelöity liha tulevaa käyttöä varten: jotain uutta kiinnostaa kaikkia kotiäitejä

Kuinka valmistaa hyytelöity liha tulevaa käyttöä varten: jotain uutta kiinnostaa kaikkia kotiäitejä

Hellytettyä lihaa voi valmistaa paitsi juhlapyhinä – voit syödä sitä joka päivä, jos opit valmistamaan tämän ruoan tulevaa käyttöä varten.

BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntija, kokki Julia Arkhipova, jakoi herkullisen hyytelölihan valmistamisen hienoudet ja kertoi myös, kuinka se valmistetaan varassa.

Kuinka keittää hyytelöityä lihaa

Jos haluat liemen ja vastaavasti hyytelöidyn lihan olevan läpinäkyvää, käytä kypsennyksen aikana hyvin liotettua lihaa.

Älä myöskään unohda poistaa syntynyttä vaahtoa kypsennyksen aikana – tämä on tehtävä myös liemen puhdistamiseksi.

Muista: mitä pidempi, sitä maukkaampaa, joten kypsennä hyytelöitynyttä lihaa miedolla lämmöllä useita tunteja.Jotkut ihmiset jopa haluavat tehdä tämän koko yön.

Suola tulee lisätä kypsennyksen lopussa.

Kun liha on kypsennetty, odota, kunnes se jäähtyy, erota se sitten luista ja leikkaa se suuriksi paloiksi – tätä vaihtoehtoa pidetään paljon maukkaampana kuin se, jossa lihaa ehdotetaan kuljettamaan lihamyllyn läpi.

Mausteiden joukossa voit lisätä mustapippuria ja valkosipulia.Kaikki muut mausteet ovat tarpeettomia.

Kuinka valmistaa hyytelöityä lihaa tulevaa käyttöä varten

Säilyttääksesi astian pitkään, kaada hyytelöity liha sopiviin astioihin ja laita se pakastimeen.

Kun haluat syödä lautasen hyytelöityä lihaa, sulata kulhon sisältö, keitä ja anna kovettua.

Aiemmin puhuimme pörröisen riisin keittämisestä.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit