KotiRuokaKuinka valmistaa 'kenraalin' laardia: et ole koskaan maistanut näin herkullista laardia

Kuinka valmistaa ’kenraalin’ laardia: et ole koskaan maistanut näin herkullista laardia

Monet ihmiset rakastavat laardia.Entä ’kenraalin’ laardi? Sitä kokeilleet sanovat, että on mahdotonta repiä itseään pois..

Miksi nimi on tällainen? Ilmeisesti siksi, että ohuella laardilla on kerroksia mureaa lihaa, jotka muistuttavat kenraalin raitoja..

Kuten Belnovosti-verkostojulkaisun neljännen luokan ruoanlaitto-, kokki- ja leipuri-alan asiantuntija Julia Arkhipova sanoi, monet arvostavat tätä laardia, koska yksi sika tuottaa vain 4 kiloa tuotetta.

Joten tässä on resepti ’kenraalin’ tekemiseen.Tarvitset: kilon laardia, sinappia (60-70 grammaa), jauhettua mustapippuria ja aromaattista pippuria.

Tarvitset myös valkosipulia (40-50 grammaa), laakerinlehtiä (5-6 kpl), savustettua paprikaa ja soijakastiketta (muutama tippa).

Aloitamme kypsennyksen liottamalla laardia veteen, jossa on suolaa (25 grammaa suolaa litrassa vettä).Liota 4-6 tuntia.

Poista sitten vedestä ja kuivaa pyyhkeellä, hiero sitten sinapin, jauhetun pippurin ja raastetun valkosipulin kanssa, lisää jauhettu paprika ja soijakastike.

Taita sitten laardi puoliksi (nahopuoli ulospäin) ja laita laakerinlehti sisään.

Anna tuotteen marinoitua tämän jälkeen 4-6 tuntia.

Tämän ajan kuluttua rullaa laardi folioon ja laita se uuniin 40 minuutiksi (lämpötila – 190 astetta).

Sitten otamme sen pois, avaamme folion ja katsomme, onko kuori ruskea.Jos ei, anna sen olla uunissa vielä 10-12 minuuttia, mutta 200 asteen lämpötilassa.

Aiemmin kerroimme kuinka valmistaa herkullista mansikkahilloa suklaalla.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit