KotiRuokaKuinka valmistaa klassista squash-kaviaaria: valmista GOST: n mukaan

Kuinka valmistaa klassista squash-kaviaaria: valmista GOST: n mukaan

Squash-kaviaari on jo kulinaarisen taiteen mestariteos, klassinen alkupala, ja kaikki tämä on valmistettu vain neljästä ainesosasta..

Sillä on ainutlaatuinen maku, kaunis rakenne ja ylipäätään – pelkkä ulkonäkö tuo mieleen miellyttäviä muistoja ja assosiaatioita..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi kuinka valmistaa kurpitsakaviaaria GOSTin mukaan.

Tarvitset:

  • kesäkurpitsa – 1 kg.
  • sipuli (sipuli) – 300 gr.
  • porkkanat – 300 gr.
  • tomaattipasta – 70 gr.
  • suola – 1 tl.l.
  • sokeri – 1 rkl.l.
  • mustapippuri (jauhettu) – ¼ tl.l.
  • etikka (9%) – 1 rkl.l.
  • kasviöljy – 70 ml.
  • Kuinka kokata

    1.Porkkanat on kuorittava ja raastettava karkealla raastimella, ja kuoritut sipulit tulee leikata kuutioiksi.

    2.Kuori kesäkurpitsa ja poista siemenet, leikkaa kuutioiksi (1-1,5 cm).

    3.Paista sipuli kasviöljyssä läpinäkyväksi, lisää sitten porkkanat ja tomaattipyre ja paista vielä 3-4 minuuttia.

    4.Laita kasvikset paksupohjaiseen pannuun, lisää kesäkurpitsa ja mausteet, suola ja hauduta miedolla lämmöllä suljetun kannen alla, kunnes kesäkurpitsa pehmenee.

    5.Sitten jauhetaan kaikki tehosekoittimella tai viedään vihannekset lihamyllyn läpi.

    6.Laita valmis sose keskilämmölle ja kiehauta, lisää sitten etikka ja poista kaviaari liedeltä.

    Kaada steriileihin purkkeihin, sulje, käännä ja anna jäähtyä täysin, ja laita sitten säilytykseen.

    Aiemmin kerroimme sinulle, kuinka tehdä tattaripuurosta paljon maukkaampaa.

    Sanni
    Sanni
    Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

    Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

    Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

    Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

    Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

    Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

    Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

    Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

    Viimeaikaiset kommentit