Vallitsee käsitys, että voi, jonka rasvapitoisuus on 82,5 prosenttia, on laadukkaampaa kuin voi, jonka rasvapitoisuus on 72,5 prosenttia.
Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta.Me kerromme teille, miten asiat todella ovat.
Kumpi öljy kannattaa ottaa: 82,5 prosenttia vai 72,5 prosenttia
Perinteinen voi (82,5 %) ja talonpoikavoi (72,5 %) eroavat toisistaan vain rasvan määrän suhteen koostumuksessa.
Voin laatu ei riipu rasvaprosentista.Voi, jonka rasvapitoisuus on 82,5 prosenttia, voi olla huonolaatuista, kun taas voi, jonka rasvapitoisuus on 72,5 prosenttia, voi olla hyvälaatuista ja päinvastoin.
Voi, jonka rasvapitoisuus on 82,5 prosenttia, on kuitenkin yleensä maultaan täyteläisempää.
Tällainen voi sopii erinomaisesti voileipiin ja kastikkeisiin, ja talonpoikavoi sopii hyvin leivontaan.
Aiemmin kerroimme, mitä mansikkakonfekti on ja miten se valmistetaan.