KotiRuokaLisää 2 yksinkertaista tuotetta, ja paistetut kesäkurpitsat eivät ole vain maukkaita, ne...

Lisää 2 yksinkertaista tuotetta, ja paistetut kesäkurpitsat eivät ole vain maukkaita, ne ovat herkullisia

Paistettujen kesäkurpitsojen ystäville on erikoinen resepti.Sitä seuraamalla saat tuotoksessa tuoksuvan, mehukkaan ja erittäin maukkaan tuotteen.

Sanotaan heti – kastikkeita ei saa lisätä.Riittää, että ’lisätään’ vain kaksi yksinkertaista tuotetta.

Reseptin jakoi Belnovostin verkkopainoksen neljännen luokan kokki ja leipuri, kokki ja leipuri Julia Arkhipova.

Hänen mukaansa koko ruoanvalmistusprosessi ei vie paljon aikaa.Eikä vaadi mitään erityisiä ponnisteluja.

Valmisteluun menee noin viisi minuuttia ja kypsennykseen korkeintaan kaksikymmentä minuuttia.

Tarvitsemme seuraavaa: 400 grammaa kesäkurpitsaa, kaksi suurta valkosipulinkynttä, 15 grammaa voita, 3 tl kasviöljyä ja kuivattuja yrttejä (maun mukaan).

Leikkaa kesäkurpitsa ympyröiksi (noin 1 cm paksuiksi).Laita erissä (vaikkapa kolme) kuumaan kasviöljyyn (teelusikallinen).

Paista keskilämmöllä noin kolme minuuttia, käännä sitten toiselle puolelle ja paista vielä 3 minuuttia.Älä peitä pannua kannella.

Siirrä kesäkurpitsat seuraavaksi lautaselle, lisää suolaa ja halutessasi kuivattuja yrttejä tai mausteita.

Sitten kypsennetään seuraavat erät.Asetetaan kesäkurpitsat päällekkäin, lisätään suola (yrtit/mausteet).

Lähetä pannulle kesäkurpitsojen jälkeen hienonnettu valkosipuli ja voi, joka antaa suuren maun ja aromin.Paista puoli minuuttia.

Lisää sitten kesäkurpitsat, sekoita ja kypsennä vielä noin 30-40 sekuntia.

Siinä kaikki.Kesäkurpitsa on herkullista, mehukasta ja maukasta.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit