Monet ihmiset rakastavat hilloa.Ja he rakastavat erityisesti mansikkaa.Mutta valitettavasti kaikki eivät voi ylpeillä kyvystä keittää sitä niin, että nuolet sormesi..
Ongelma voidaan ratkaista helposti.Menetelmä ei vaadi ylimääräisiä ponnisteluja, supervoimia tai muita supervoimia..
Reseptin mansikkahillon tekemiseen suklaalla jakoi Julia Arkhipova, Belnovostin verkostojulkaisun ruoanlaitto-alan asiantuntija, kokki ja neljännen luokan leipuri.
Millaista suklaata tarvitset?
On parasta valita tumma suklaa, jossa on korkea kaakaopitoisuus, hän sanoo.
Lisäksi tiedetään, että mitä suurempi kaakaoprosentti suklaassa on, sitä terveellisempää se on.Siksi suositellaan tuotetta, jossa tämä prosenttiosuus alkaa 55 %:sta.
Tärkeää: hillon valmistukseen on parempi käyttää suklaata, joka ei sisällä sokeria (se on jo olemassa, plus mansikat).
Suklaata ei tarvitse sulattaa kaksinkertaisessa kattilassa tai mikroaaltouunissa, vain pilko se.
Keittoprosessi
Ruoan valmistukseen tarvitset mansikoita (kilo), sokeria (puoli kiloa), tummaa suklaata (80 grammaa).
Kuori mansikat pyrstistä, huuhtele hyvin ja kuivaa talouspaperilla.
Laita seuraavaksi marjat kattilaan, lisää sokeri ja anna olla puoli tuntia, jotta mansikat vapauttavat mehunsa.
Jauhataan suklaamme.Aseta pannu keskilämmölle, kiehauta, sekoita silloin tällöin lusikalla.
Viimeistelyvaihe
Keittämisen jälkeen seosta tulee keittää vielä kymmenen minuuttia.
Lisää sitten murskatut suklaapalat hillon joukkoon ja anna kiehua vielä 5 minuuttia.
Laita se sitten steriileihin purkkeihin ja sulje ne kansilla.Säilytä syntynyt tuote viileässä paikassa.
Aiemmin kerroimme, kuinka keittää herkullinen banaanipiirakka paistinpannussa.