Aina ei ole mahdollista keittää tattaria niin, että siitä tulee mureaa.
On kuitenkin olemassa yksinkertainen tapa.Murumaisen tattarin keittämisen salaisuus kertoo ’Belnovosti’ -verkkopainoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla, kokki, neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova.
Miten tehdä tattari murumaiseksi
Tattarin mureaksi tekemisessä auttaa se, että tattarirouheita paahdetaan lyhyesti ennen keittämistä.
On parempi paistaa voissa.Kuumenna paistinpannu, laita voita, kaada tattari ja paista 3 minuuttia sekoittaen.
Siirrä tattari seuraavaksi kattilaan, jossa on vettä, ja keitä tavalliseen tapaan.Yhtä kupillista tattaria varten tarvitset kaksi kupillista vettä.
Jos haluat runsaamman maun, voit keittää tattaria liha-, kasvis- tai sieniliemessä.
Aiemmin asiantuntija kertoi, mitkä virheet tekevät kuohkean munakkaan valmistamisen mahdottomaksi.