Mehukkaiden leikkeleiden valmistaminen ei ole lainkaan vaikeaa, sinun tarvitsee vain lisätä jauhelihaan tiettyjä ainesosia..
Miten antaa leikkeleille mehukkuutta, kertoo verkkojulkaisun ’Belnovosti’ asiantuntija ruoanlaiton alalla, kokki, neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova.
Miten tehdä leikkeleistä mehukkaita
Ensinnäkin saat mehukkaita ja pulleita leikkeleitä lisäämällä jauhelihaan ruokasoodaa.Ruokasoodaa ei tarvitse kaataa paljon, ripaus riittää.
Toiseksi, paisuneisuutta leikkeleisiin antavat kananmunat.Kaksi munaa jauhelihakiloa kohden riittää.
Kolmanneksi hienonnettu sipuli.On tärkeää lisätä se juuri ennen paistamista.
Voit lisätä myös valkokaalia (150 grammaa kaalia kiloa jauhelihaa kohti) ja maitoon tai kaksinkertaiseen kermaan liotettua vaaleaa leipää (250 grammaa leipää ja 350 millilitraa nestettä kiloa jauhelihaa kohti).
Aiemmin asiantuntija kertoi, pitäisikö borssin joukkoon lisätä tomaatteja ja paprikaa.