Joskus voi nähdä outoja ainesosia leikkeleiden ainesosissa.
Joskus tuntuu jopa siltä, että niitä ei kannata ottaa käyttöön, koska on vaarana, että ruoka pilaantuu.
On kuitenkin syytä huomata, että useimmissa tapauksissa tällaiset kokeilut onnistuvat, toteaa lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.
Miksi tuoda vihanneksia jauhelihaleikkeleiden koostumukseen?
Emme tietenkään puhu sipulista, jota ilman on mahdotonta tehdä leikkeleitä.Kyse on perunoista, tomaateista, kesäkurpitsasta, kaalista, porkkanoista.
Jotkut saattavat ajatella, että ne ovat täysin sopimattomia.
Mutta eivät ne ole.
Esimerkiksi perunoiden käyttöönotto poistaa leivän ja kananmunien käytön.Tämän tuotteen avulla leikkeleistä tulee pulleita ja maukkaita.
Muut kasvikset sen sijaan lisäävät yleensä mehukkuutta.
Siksi kannattaa joskus keittää paitsi lihapihvejä, myös ottaa käyttöön erilaisia vihanneksia.
Aiemmin kerroimme, mitä 3 epätavallista komponenttia voidaan lisätä olivieriin.