KotiRuokaMiksi paista sitruunoita pannulla: Tämä on ensimmäinen vaihe herkullisen ruokalajin valmistuksessa

Miksi paista sitruunoita pannulla: Tämä on ensimmäinen vaihe herkullisen ruokalajin valmistuksessa

Kuvitellaan tilanne: emäntä viipaloi sitruunoita ympyröiksi ja lähetti ne kuumennetulle paistinpannulle.

Mikä tämä on – merkityksetön toiminta vai jonkin maukkaan asian valmistamisen alku?

Osoittautuu, että toinen vaihtoehto on oikea.

Paistetut sitruunat ovat yksi erittäin ruokaisan piirakan ainesosista.

Tämän ruokalajin reseptin jakoi kokki ja neljännen luokan leipuri, Belnovosti-verkkopainoksen kokkiasiantuntija Julia Arkhipova.

Kuinka tehdä herkullinen sitruunapiirakka

Sitrushedelmät on ensin haudutettava kylmässä vedessä ja sitten kiehuvassa vedessä.

’Käsitelty’ ja hieman jäähtynyt sitruuna tulee viipaloida ympyröiksi.

Valmistele seuraavaksi pannu: kaada siihen puoli kupillista vettä, lisää nesteeseen 100 grammaa raakasokeria ja laita pannu liedelle.

Heti kun paksu siirappi ilmestyy, aseta aiemmin valmistetut sitruunaviipaleet pannulle.Jälkimmäiset on paistettava molemmin puolin.

Seuraava vaihe on taikinan valmistaminen.Sen tulisi koostua seuraavista ainesosista: rakeinen sokeri (100 grammaa), pehmennetty voi (90 grammaa), raa’at munat (3 kappaletta), jauhot (140 grammaa), taikina-aine (1 tl).л.).

Yhdistä ensin kaksi ensimmäistä ainesosaa, käsittele ne sekoittimella ja lisää sitten kaikki muut edellä mainitut tuotteet.

Kun olet sekoittanut perusteellisesti, saat taikinan.Se kaadetaan leivontaan tarkoitettuun muottiin, jonka pohjalla on jo valmiiksi paahdettuja sitruunaviipaleita.

Muotti on paistettava uunissa 45 minuuttia.Lämpötilan on oltava 180 astetta.

Aikaisemmin herkkusuille kerrottiin, miten keitetään maalaismunia.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit