Etkö ole koskaan lisännyt sitruunamehua kondensoituun maitoon?.
Kokeile ehdottomasti tämän tekemistä, et tule katumaan!.
Hapan komponentti ei pilaa makeutta ollenkaan.
Päinvastoin, mielenkiintoinen makuvivahde tulee esiin.
Lisäksi tiivistetyn maidon koostumus paranee: se muuttuu täydelliseksi kermaksi.
Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntija, neljännen luokan kokki, leipuri, Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntija Julia Arkhipova kertoi epätavallisesta kulinaristisesta tempusta.
Miten valmistetaan maukasta kermaa
Purista ensin yhdestä sitruunasta mehu.
Pujota tämä neste siivilän läpi: sitrushedelmien hedelmäliha ja siemenet eivät saa päätyä tiivistettyyn maitoon.
Näin saatu sitruunamehun määrä riittää yhteen purkkiin makeaa tuotetta.
Siirrä tiivistetty maito kulhoon, lisää hapan neste ja ’prosessoi’ astian sisältö sekoittimella.
Näin saadaan täydellinen kerma, joka on uskomattoman pehmeää.
Hieman hapokkuutta tulee tarpeeseen.
Massasta tulee uskomattoman ruokahalua herättävää ja se sopii hyvin pullien, leipien ja keksien kanssa.
Aikaisemmin herkkusuille kerrottiin lisäaineesta, joka tekee mansikkahillosta erittäin maukasta.