Laardin suolaaminen maukkaaksi ei ole kovin vaikeaa, on vain noudatettava muutamia yksinkertaisia sääntöjä.
Salon suolaamisen salat kertoo Julia Arkhipova, kokki, neljännen luokan leipuri, Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla.
Miten suolata laardi maukkaasti
Ensinnäkin silavaviipaleiden on oltava pieniä.Suuret viipaleet eivät välttämättä suolaa hyvin.
Toiseksi, silava on kuivattava ennen suolaamista; se ei saa olla märkää.
Kolmanneksi suolaa on käytettävä kohtuudella, varsinkin jos käytetään hienoa suolaa.On olemassa käsitys, että silavaa ei voi suolata liikaa, mutta tämä ei pidä paikkaansa.
Neljänneksi sianliha rakastaa ilmaa.Laardia ei kannata kääriä polyeteeniin tai peittää purkkia tiiviisti kannella.
Aiemmin asiantuntija kertoi, miten paahdetusta leivästä valmistetaan kauniita kirjekuoria mielenkiintoisella täytteellä.