Varmasti jokaisella emännällä on oma ’erityinen’ reseptinsä sienikeitolle.
Kokki Julia Arkhipova, BelNovostin verkkopainoksen asiantuntija, jakoi niksejään, jotka vain parantavat mitä tahansa versiota tästä ruoasta.
Kokeneen kokin mukaan sienikeitossa tärkeintä on sen maku.
Sitä ei kuitenkaan aina ole mahdollista säilyttää – varsinkaan silloin, kun keitto tehdään pakastetuista sienistä tai kaupassa myytävistä: osteri- tai herkkusienistä.
Tämän korjaamiseksi kokeile salaista ainesosaa.
Voit siis antaa keittoon vahvan ja miellyttävän sienimakua lisäämällä siihen omatekemäsi mausteet.
Sen valmistamiseksi sinun on jauhettava pieni kourallinen kuivattuja sieniä tehosekoittimessa tai kahvimyllyssä.
Ripottele pari lusikallista sienijauhetta kattilaan sienien maustamisen loppuvaiheessa ja voit olla varma, että kaikki kotona pyytävät lisää.
Aiemmin asiantuntija kertoi, miten punajuuret keitetään borssia varten.