Toisin kuin muut puutarhamarjat, ne syövät mieluummin tuoreita karviaisia tai tekevät niistä hilloketta talveksi..
Mutta on olemassa yksinkertainen tapa käsitellä tätä marjaa, jonka avulla voit säilyttää kaikki hyödylliset ominaisuudet ja vitamiinit talveksi..
Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi, mitä karviaisista tulisi tehdä talveksi ilman ruoanlaittoa.
Tarvitset:
Kuinka kokata
1.Karviaismarjoista sinun on poistettava kukintojen ja varsien hännät.
2.Kuori appelsiinit ja purista puolikkaan sitruunan mehu.
3.Laita karviaiset ja appelsiinit kulhoon, soseuta ne tehosekoittimella tai laita lihamyllyn läpi ja lisää sitruunamehu.
4.Kaada joukkoon sokeri ja jätä sose huoneenlämpöön, kunnes sokeri on täysin liuennut.
5.Sekoita ja kaada sose astioihin ja laita pakastimeen säilytystä varten.Hyvää ruokahalua!