Punaisen kalan suolaaminen kotona ei ole lainkaan vaikeaa, tärkeintä on valita hyvä resepti ja noudattaa mittasuhteita.
Miten saada maukasta punaista kalaa, kertoo verkkopainoksen ’Belnovosti’ asiantuntija ruoanlaiton alalla, kokki, neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova.
Miten suolata punainen kala maukkaasti
Kiloa punaista kalaa varten tarvitset kaksi ruokalusikallista suolaa, teelusikallisen mustapippuria (mieluiten vastajauhettua), ruokalusikallisen sokeria ja 10 oksaa tilliä.
Sekoita suola, pippuri ja sokeri pienessä astiassa ja pilko tilli.
Puhdista fileet luista, huuhtele, kuivaa paperipyyhkeellä, hiero molemmin puolin valmiilla mausteilla.
Laita fileet ilmatiiviiseen astiaan, ripottele päälle tilliä, peitä ja laita jääkaappiin 4 tunniksi.
Aiemmin asiantuntija kertoi, miten kokata salaattia ’Miesten aamiainen’.