Pizzoja on niin monenlaisia.Eivätkä kaikki niistä ole suosittuja.
Esimerkiksi perunapizza on joitakin vähemmän tunnettuja ruokalajin variaatioita.
Ja on syytä korostaa, että herkkusuiden kannattaa silti kiinnittää huomiota tähän ruokalajiin.
Tosiasia on, että perunapizzassa on uskomattoman kirkas maku ja se on erittäin runsas.
Mielenkiintoisen reseptin jakoi Belnovostin verkkopainoksen neljännen luokan kokki ja leipuri Julia Arkhipova, joka on ruoanlaittoalan asiantuntija.
Miten tehdä perunapizza
Ota viisi perunaa, poista kuoret ja pilko ne raastimella.Käytä kiinnikkeen sitä puolta, jossa on suuret pudotusreiät.
Suolaa saatu perunaseos ja lisää siihen kaksi raakaa kananmunaa.
Sekoita astian sisältö huolellisesti.Levitä saatu seos tasaisesti voidellun paistinpannun pohjalle.
Peitä pannu kannella, aseta se liedelle, laita pienimmälle lämmölle ja odota 10 minuuttia.
Käännä sitten syntynyt perunapohja ympäri ja peitä se täytteellä.Voit käyttää suosikkiaineksia.Yleensä puhutaan ketsupista, makkarasta, tomaateista ja juustoraasteesta.
Laita kansi takaisin pannulle ja odota vielä varttitunti.Koko tämän ajan lautasen pitäisi kypsyä minimilämmöllä.
Tuloksena on epätavallinen ja erittäin ruokaisa pizza.Gourmet tuskin pettyy tähän ruokalajiin.
Aiemmin asiantuntija kertoi, mitä sinun pitää tehdä helmiäisnokareille, jotta puurosta tulisi paljon maukkaampaa.