Kaikki eivät halua kokata samaa ruokaa päivästä toiseen.
Tästä syystä kokeneet emännät kokeilevat aina uusia lupaavia reseptejä.
Voit tehdä esimerkiksi epätavallisia porkkanapannukakkuja, kertoo lehtemme ruoanlaiton ja ruokakulttuurin asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Miten valmistaa omaperäinen ruokalaji?
Tuoteluettelo
– Yksi keskikokoinen makea porkkana;
– Osittainen kupillinen mannasuurimoita (noin 150 grammaa);
– hieman vehnäjauhoja (noin 50 grammaa);
– kuppi lämmintä vettä;
– pieni lusikallinen hiivaa;
– iso lusikallinen sokeria;
– ripaus suolaa.
Valmistusprosessi
Ensimmäiseksi porkkanat kuoritaan, pestään ja raastetaan.Jatka sitten taikinan valmistamista.Yhdistä kaikki kuivat aineet ja sekoita ne keskenään.
Seuraavaksi lisätään vesi.Sekoita aihio uudelleen, piilota se kelmun alle ja jätä se keittiöön puoleksi tunniksi.
Kun porkkanat on lisätty, sekoitetaan ja odotetaan muutama minuutti.
Seuraavaksi aloitamme paistamisen.
Paistaminen kestää yleensä noin kolme minuuttia kummallakin puolella.