KotiRuokaPitäisikö nyytit sulattaa ennen paistamista: usein toistuva foodie-virhe

Pitäisikö nyytit sulattaa ennen paistamista: usein toistuva foodie-virhe

Monet foodiet rakastavat vain paistettuja nyyttejä.

Ja se on aivan ymmärrettävää: ruokalaji valmistetaan yksinkertaisesti ja nopeasti, sille on ominaista mehevyys, täyteläisyys, kirkas maku ja kaunis punertava kuori..

Mutta yksi virhe, jonka amatöörikokit usein tekevät ennen kuin puolivalmisteen paistaminen on edes aloitettu, voi pilata ruokalajin.

Kyse on nyyttien sulattamisesta pitkään.

Miksi tuotetta ei tarvitse sulattaa tuntia ennen paistamista? Tähän kysymykseen vastasi Belnovostin verkkopainoksen neljännen luokan kokki, kokki, leipuri, kokki-alan asiantuntija Julia Arkhipova.

Miksi nyyttejä ei tarvitse sulattaa ennen paistamista

Pitkään pakastimessa ja pannulla olo tekee taikinasta liian pehmeää.

Se alkaa repeytyä.Tämän seurauksena puolivalmis tuote menettää mehukkuutensa.

Lisäksi sulatetut nyytit alkavat todennäköisesti tarttua pannuun lämpökäsittelyn aikana.

Tuloksena on liian kuiva, palanut, epämuodostunut ja ruokaisa ruokalaji.

Miten nyytit paistetaan oikein

Voit hukata lainkaan aikaa sulattamalla puolivalmiin tuotteen ja kaatamalla pakastetut nyytit heti pannulle.

Mutta on muutama tärkeä seikka.Ensinnäkin pannun on oltava siihen mennessä hyvin kuumennettu.Sama koskee myös pannulle kaadettua kasviöljyä.

Toiseksi, nyytit on asetettava yhteen kerrokseen.Ja on myös suotavaa, että liha-’tyynyjen’ välillä on vähintään vähimmäisetäisyys.

Aluksi paistaminen on suoritettava korkealla lämmöllä. 5-7 minuuttia sen jälkeen, kun puolivalmis tuote on kaadettu paistinpannuun, käännä jokainen nyytti ympäri ja odota yhtä kauan.Tuloksena on kaunis kuori lautasella.Jälkimmäinen muuten pitää mehun ’tyynyjen’ sisällä.

Seuraavaksi on saavutettava, että nyytit ovat sisältä kypsiä.Tee tätä varten tuli minimaaliseksi ja kaada pannuun tavallista vettä (0,5 kupillista).On myös järkevää lisätä suolaa ja jauhettua pippuria.Tässä vaiheessa nyytit on kypsennettävä kannen alla.

Kymmenen minuutin kuluttua kansi on poistettava.Tuli on jälleen tehtävä voimakkaaksi, jotta nyyttejä voidaan paistaa vielä 120 sekuntia kummaltakin puolelta.Näin taataan rapeus.

Jos pelkäät edelleen, että lihapalat eivät kypsenny tasaisesti, jätä puolivalmis tuote pakastimesta pöydälle enintään 10 minuutiksi ennen kypsennystä.Älä sulata tuotetta tunnin ajan!

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit