KotiRuokaRapeaa päältä, mureaa sisältä ja erittäin terveellistä: Kuinka valmistaa täydellisiä ranskalaisia ​​perunoita...

Rapeaa päältä, mureaa sisältä ja erittäin terveellistä: Kuinka valmistaa täydellisiä ranskalaisia ​​perunoita – ruoanlaittotemppu

Ranskalaiset ovat erittäin suosittuja herkkusujen keskuudessa..

Ruokassa yhdistyy rapeus, arkuus ja erittäin kirkas maku..

Mutta ruoalla on vakavia haittoja: korkea kaloripitoisuus ja runsaasti rasvaa.

Tosiasia on, että hienonnettujen vihannesten lämpökäsittely suoritetaan astiassa, jossa on suuri määrä öljyä.

Kuinka valmistaa maukkaita, mutta ei niin haitallisia ranskalaisia ​​perunoita?

Vastaus on yksinkertainen: sinun on lopetettava paistinpannun tai rasvakeittimen käyttö.

Osoittautuu, että herkullisia perunapilkkejä voi valmistaa uunissa.Reseptin jakoi Julia Arkhipova, Belnovosti-verkostojulkaisun ruoanlaitto-alan asiantuntija, kokki ja neljännen luokan leipuri.

Kuinka tehdä terveellisiä ranskalaisia ​​perunoita

Kuori ensin mukulat ja leikkaa ne kuutioiksi.

Sekoita sitten saadut perunapalat pieneen määrään kasviöljyä.

Muuten, voit ensin lisätä hieman hienonnettua valkosipulia viskoosiseen nesteeseen.

Yritä sekoittaa perunat niin, että jokainen pala peittyy öljykerroksella.

Seuraava vaihe: ota uunipelti, peitä se pergamentilla ja kaada perunapalat pois.

Laita metallilevy kaikkine sisältöineen 180 asteeseen esilämmitetyn uunin ylimpään kolmannekseen.Paistoajan tulee olla 20-25 minuuttia.

Lopputuloksena ovat täydelliset ranskalaiset: terveellisiä (koska öljyä on vähän), herkullisia, rapeita päältä ja pehmeitä sisältä.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit