Kävi ilmi, että leikkeleistä voi tehdä ruokaisampia. kekseillä.
Kyllä, tämä suosittu rapea keksi antaa ruokalajille mielenkiintoisen maun ja täydellisen koostumuksen.
Ruoasta tulee pehmeämpi ja mureampi.
On korostettava, että keksit sopivat paljon paremmin kuin leipä tai perunaraaste, jotka ovat jauhelihan suosittuja komponentteja.
Uskomattoman maukkaiden leikkeleiden salaisuuden jakoi Belnovostin verkkopainoksen neljännen luokan kokki ja leipuri, ruoanlaiton asiantuntija Julia Arkhipova.
Kuinka lisätä keksejä oikein leikkeleen jauhelihaan
Ensin pitää valmistaa muna-maitoseos.
Yhdistä yksi raaka muna ja kolme ruokalusikallista maitoa.
Lisää tuloksena syntyneeseen yhdistelmään lempimausteesi ja murennettuja keksejä (kuusi ’neliötä’ riittää).
Anna seoksen hautua, kunnes keksit ovat pehmenneet.
Kun tuote on saavuttanut halutun koostumuksen, muna-maitokeksi-yhdistelmä lisätään puoleen kiloon sulatettua jauhelihaa.
Tuloksena on leikkeleiden pohja.Muotoile se ’kiekoiksi’ ja paista paistinpannulla.Saat todella maukasta herkkua.
Aikaisemmin herkkusuille kerrottiin, miten valmistetaan herkullisimmat koldunit.