Paprikat voidaan pakastaa talveksi tai ne voidaan marinoida.Ja tämä ei ehkä ole vain kansan rakastettu hoito..
Ei tavallisten ainesosien avulla saat hämmästyttävän tuoksun, värin ja maun..
Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka kokata.
Tarvitset:
Kuinka kokata
1.Kuori pippuri siemenistä ja leikkaa suikaleiksi tai kuutioiksi.
2.Kaada sitten vesi kattilaan, lisää kasviöljy ja omenaviinietikka, kahden tyyppinen sinappi, sokeri, suola, laakerinlehti, maustepippuri ja kurkuma.
3.Kuumenna marinadi kiehuvaksi miedolla lämmöllä, keitä 5 minuuttia ja lisää hienonnettu pippuri, kiehauta sitten kannen alla ja keitä 10 minuuttia ilman kantta keittämisen jälkeen.
4.Kaada valmisteet steriloituihin purkkeihin, sulje kannet, käännä ja jäähdytä valmisteet pimeässä ja viileässä paikassa säilytystä varten.Hyvää ruokahalua!