KotiRuokaVanha kaukasialainen selitti, miksi monet ihmiset eivät koskaan saa hyvää kebabia: salaisuus...

Vanha kaukasialainen selitti, miksi monet ihmiset eivät koskaan saa hyvää kebabia: salaisuus oli yksinkertainen

Shashlikia rakastavat monet ihmiset.Mutta valitettavasti kaikki eivät voi ylpeillä kokkaavansa todella herkullista ruokaa.

Eräs vanha kaukasialainen, tämän alan täydellinen maestro, selitti, miksi näin on..

Armenialaisen salaisuudet kertoo zen-kanava ’Petrov.matkailu’.Muuten, hänen kebabinsa on arvioitu epiteetillä ’fantastinen’.

Liha

Tämä mies sanoo: Tärkein erityispiirre on, että liha ei saa olla liian laihaa, siinä pitää olla rasvaa, muuten ruokalaji on kuiva.

Yhtä tärkeää tässä tapauksessa on mestarin mukaan palojen koko: ne eivät saa olla pieniä.Suuremmat palat sitovat enemmän mehua.

Usein Kaukasuksella lihaa ei marinoida.He tyytyvät vain suolaan ja pippuriin.

Mutta jos liha on hyvin sitkeää, se voidaan marinoida kivennäisvedessä tai ayranissa.

Kaukasuksella ei koskaan käytetä etikkaa (Neuvostoliiton hämärä perinne), joka tappaa kebabin maun.

Monet kaatavat lihan päälle majoneesia, mikä on ehdottomasti kiellettyä.

Lyhyesti sanottuna maestro neuvoo välttämään monia turhia ongelmia yksinkertaisesti valitsemalla hyvää pehmeää lihaa.

Hän sanoo myös, että mausteita ei saa käyttää liikaa, muuten voi menettää lihan maun.Mausteiden on tarkoitus korostaa tuota makua, ei peittää sitä.

Ruoanlaitto

Silti suurin virhe, jonka monet ihmiset tekevät, on itse kypsennysprosessissa, kun liha on jo paistettu.

Jostain syystä jotkut ihmiset luulevat, että jos grilliin kasataan valtavat hiilet, kaadetaan nestettä sytytystä varten ja sitten pidetään lihaa tulikuumilla hiilillä, saadaan maukasta kebabia.He ovat väärässä.

Yksi: hiilien pitäisi olla pieniä.Kaksi: sinun ei tarvitse käyttää mitään sytytysnestettä.

Kolmanneksi: Lihan paistaminen tulikuumilla hiilillä ei ole hyväksyttävää.

Korkea kuumuus saa lihan vain palamaan ulkopuolelta, kun taas sisäpuoli pysyy raakana.

Siksi on suositeltavaa kypsentää vasta, kun hiilet on peitetty ohuella tuhkakerroksella.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit