Shashlikia rakastavat monet ihmiset.Mutta valitettavasti kaikki eivät voi ylpeillä kokkaavansa todella herkullista ruokaa.
Eräs vanha kaukasialainen, tämän alan täydellinen maestro, selitti, miksi näin on..
Armenialaisen salaisuudet kertoo zen-kanava ’Petrov.matkailu’.Muuten, hänen kebabinsa on arvioitu epiteetillä ’fantastinen’.
Liha
Tämä mies sanoo: Tärkein erityispiirre on, että liha ei saa olla liian laihaa, siinä pitää olla rasvaa, muuten ruokalaji on kuiva.
Yhtä tärkeää tässä tapauksessa on mestarin mukaan palojen koko: ne eivät saa olla pieniä.Suuremmat palat sitovat enemmän mehua.
Usein Kaukasuksella lihaa ei marinoida.He tyytyvät vain suolaan ja pippuriin.
Mutta jos liha on hyvin sitkeää, se voidaan marinoida kivennäisvedessä tai ayranissa.
Kaukasuksella ei koskaan käytetä etikkaa (Neuvostoliiton hämärä perinne), joka tappaa kebabin maun.
Monet kaatavat lihan päälle majoneesia, mikä on ehdottomasti kiellettyä.
Lyhyesti sanottuna maestro neuvoo välttämään monia turhia ongelmia yksinkertaisesti valitsemalla hyvää pehmeää lihaa.
Hän sanoo myös, että mausteita ei saa käyttää liikaa, muuten voi menettää lihan maun.Mausteiden on tarkoitus korostaa tuota makua, ei peittää sitä.
Ruoanlaitto
Silti suurin virhe, jonka monet ihmiset tekevät, on itse kypsennysprosessissa, kun liha on jo paistettu.
Jostain syystä jotkut ihmiset luulevat, että jos grilliin kasataan valtavat hiilet, kaadetaan nestettä sytytystä varten ja sitten pidetään lihaa tulikuumilla hiilillä, saadaan maukasta kebabia.He ovat väärässä.
Yksi: hiilien pitäisi olla pieniä.Kaksi: sinun ei tarvitse käyttää mitään sytytysnestettä.
Kolmanneksi: Lihan paistaminen tulikuumilla hiilillä ei ole hyväksyttävää.
Korkea kuumuus saa lihan vain palamaan ulkopuolelta, kun taas sisäpuoli pysyy raakana.
Siksi on suositeltavaa kypsentää vasta, kun hiilet on peitetty ohuella tuhkakerroksella.