KotiRuokaYksi askel ennen paistamista - ja munakokkelia tulee täydelliseksi: älä kiirehdi murskaamaan...

Yksi askel ennen paistamista – ja munakokkelia tulee täydelliseksi: älä kiirehdi murskaamaan munaa suoraan pannulle

Ensi silmäyksellä ei ole yksinkertaisempaa ruokaa kuin paistetut munat..

Itse asiassa monet kokit kohtaavat jatkuvasti ongelmia valmistaessaan tätä normaalia aamiaista..

Joko astia palaa, sitten jää paljon hyytymätöntä proteiinia tai keltuainen osoittautuu liian tiiviiksi.

Siten täydellisen munakokkelman (kova valkoinen, juokseva keltuainen) valmistaminen ei ole niin helppoa.

On kuitenkin yksi pieni temppu, jonka avulla voit saavuttaa halutun tuloksen ilman ongelmia.

Julia Arkhipova, verkkojulkaisun Belnovostin kulinaarisen alan asiantuntija, neljännen luokan kokki ja leipuri, puhui tästä hyödyllisestä tempusta.

Täydellisen munakokkelman salaisuus

Tärkeintä on tämä: sinun ei tarvitse heti murskata munaa suoraan pannuun.

Ensin tuote on jaettava kahteen osaan.

Kaada ensin proteiini kuumaan paistinpannuun.Heti kun läpinäkyvä massa alkaa muuttua valkoiseksi, laita keltuainen päälle.

Tämän seurauksena molemmat komponentit säilyttävät ihanteellisen koostumuksen.Valkoinen koaguloituu täysin palamatta.

Keltuaisesta tulee juoksevaa.Astian tähän osaan ei tule valkoista ’kalvoa’.

Aikaisemmin gourmetille kerrottiin, kuinka perunapizzaa tehdään.

Sanni
Sanni
Nimeni on Sanni, ja olen intohimoinen kirjoittaja, joka rakastaa sukeltaa pop-musiikin maailmaan. Tässä kolumnissa jaan ajatuksiani Neiliin musiikista, keikoista ja elämästä kulissien takana. Tavoitteenani on tuoda sinut lähemmäksi tätä upeaa artistia ja hänen inspiroivaa tarinaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

3 temppua tillin kylvämiseen elokuussa: siitä tulee voimakas ja mehukas

Elokuuta ei pidä nähdä pelkästään sadonkorjuun aikana.Tässä kuussa voit vielä istuttaa joitain satoja – tilli oli yksi niistä. Mutta samaan aikaan on syytä...

Kuinka ruokkia paprikaa kesän lopussa: keräät hedelmiä lokakuun alkuun asti

Elokuun viimeisinä päivinä monet kesäasukkaat haluavat pidentää paprikan hedelmää.. Loppujen lopuksi haluan poimia vihanneksia koko syyskuun..Onneksi tämä tulos voidaan saavuttaa.Meidän on vain autettava...

Kuinka ruokkia mansikoita syksyllä: tärkein asia ja ei mitään tarpeetonta

Syksyistä mansikoiden ruokintaa pidetään tärkeimpänä dacha-töiden sarjassa.Siitä riippuu sadon sato ja se, kuinka valmistautunut marjakasvi menee talveksi. Mukava asia on, että voit...

Miten saada kurkut hedelmöitymään ennen pakkasta: 5 vinkkiä

Monet datsanviljelijät tietävät mahdollisuudesta pidentää kurkkujen hedelmöittymistä. Samaan aikaan on laajalle levinnyt käsitys, että kasvia on mahdotonta 'pakottaa' kantamaan hedelmää ensimmäisiin pakkasiin...

Viimeaikaiset kommentit