Kuka sanoi, että dachassa sinun täytyy syödä vain säilykkeitä tai pikapastaa?.
Kävitettyäsi dacha-töitä voit valmistaa tyylikkään, mutta hyvin yksinkertaisen piirakan vihreällä sipulilla ja juustolla illalliseksi..
Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka tämä tehdään.
Tarvitset:
Kuinka kokata
1.Siivilöi leivinjauheeseen sekoitettu jauho kulhoon ja lisää ripaus suolaa ja sokeria.Sekoita ja erottele valkuaiset keltuaisista – keltuainen tarvitaan taikinaan.
2.Raasta voi karkealla raastimella, sekoita jauhojen kanssa ja lisää vesi.Vaivaa taikinasta 2/3 ja 1/3 ja laita se pakastimeen 30 minuutiksi.
3.Hienonna sipuli, raasta juusto karkealla raastimella ja sekoita sipulin kanssa, lisää loput valkuaiset ja sekoita.
4.Voitele muotti öljyllä ja raasta ensin 2/3 taikinasta, sitten levitä täyte ja raasta loput taikinasta päälle.
Paista 180 asteeseen esilämmitetyssä uunissa 40 minuuttia.Hyvää ruokahalua!
Kerroimme aiemmin, miksi kotletit maistuvat aina paremmalta ravintolassa.