Keitto on välttämätön ruokalaji jokapäiväisissä ruokalistoissa.Keittoja voi syödä lounaaksi ja päivälliseksi, eikä niiden valmistaminen ole vaikeaa.
Yksinkertaisen puolalaisen keiton reseptin, joka voidaan valmistaa puolessa tunnissa, kertoo Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla.
Miten tehdä puolalaista keittoa
Sinä tarvitset: 1: 600 grammaa perunoita, kaksi sipulia, kaksi porkkanaa, puolitoista litraa sianlihalientä, 200 millilitraa kermaa (25-30 %), 300 grammaa kinkkua tai makkaraa, vihreää sipulia, teelusikallinen paprikaa ja majoraania, 5 valkosipulinkynttä, kaksi laakerinlehteä, suolaa ja pippuria.
Paista sipulia hieman, lisää sitten porkkanakuutiot, sitten perunat ja lopuksi kinkku (makkara).
Lisää paistetut vihannekset ja makkara liemeen, hauduta 20 minuuttia keskilämmöllä, lisää suola, mausteet, hienonnettu valkosipuli ja kerma.
Keitä miedolla lämmöllä 5-7 minuuttia, lisää vihreät sipulit lähes valmiiseen keittoon.
Aiemmin asiantuntija kertoi, miten valmistat nopeasti sydämellisiä kesäkurpitsakeittoja.